Dine tanker om kunst
Her kan du legge inn dine egne tanker om kunst og det du har opplevd under kunstdagene på Gosen.

92 kommentarer:

 1. Vi mener at kunst både er spennende og unødvendig.Vi likte best lysrommet, pågrunn av at man fikk være en del av kunsten. Vi likte friheten til å få meddele vårt eget budskap angående dette kunstverket, ved deltakelse. Selvom kunst er viktig, vil vi få fram at tankegang ikke kan forbedre miljøet. Det blir per dags dato brukt alt for mye penger på kunstverk. Det finnes andre tiltak som ville forbedret miljøet mer. Dette kan vi se i kunstverket hvor menneske-isfigurer er plasert på torgtrappen i Stavanger sentrum. Her er budskapet at vi har svært kort tid på jorden og at vi mennesker forårsaker globaloppvarming. Istedefor å bruke penger på slike skulpturer som vil smelte etter ca. en times tid, kan pengene gå til miljø-organisasjoner eller andre tiltak som forbedrer verden.

  Takk for en flott opplevelse.
  Mvh Karla, Karen, Maren og Marthe. 10D Gosen

  SvarSlett
 2. Alle har forskjellige meninger om kunst. Vi liker kunst, og synes at denne dagen var en ispirerende og kjekk dag. Det var spesielt ett kunstverk som falt i smak og satte spor hos oss elever. Dette var kunstverket med hjertelyden (<3). Dette er fordi lyden traff oss bokstavlig talt i hjertet.

  Når det er sagt var denne dagen ganske unødvendig ettersom vi gikk glipp av viktige studietimer, denne siste tiden av ungdomskolen.

  -Tonje, Frida, Martine og Monika

  SvarSlett
 3. Kunst er en spennende ting, fordi det er så mye. Ja, egentlig er alt kunst.

  SvarSlett
 4. okej dette va jo veldi kjekt å gøy fordi kanskje de va noge men så vett mekje egentlig ka så betyr men åsså vett eg helelrkje åsså kanskje kem vett men så de de jo me kunst, me vett liksom ikkje heilt kem eller ka tror du kunstneren meinte om de han eller hun meinte me de han eller ho laga eller tenkjte eller kanskje kem då tror han eller ho eller hvem eller hva for vi vet da ikke helt i hvilket niva eller på hva slags plattform/dimensjon denne kunstnåren kansje tenkte på nårr han elle hu jor ka så blei skjedd.
  -Egil Hansen Jensen Nilsen, Tomatketchup På Burger og Marthe I Rosehagen

  SvarSlett
 5. Vi hadde menge kjekke tanker om kunsten vi så idag..
  Ikke alle var like kjekke, men de fleste var meget kjekke.
  Kjekke tanker: Her kommer de kjekke tankene!
  Vi har alle forskjellige meninger om kunst.. Men vår opplevelse av dagen var både kjekke å ikke fullt så kjekk. Det kjekke var peformance hvor vi kunne vurdere å delta i kunsten selv, det var jo kjekt det då! Det var og kjekt å høre på lydverkene hvor vi gikk rundt me kostymer! ( Det var kjekt å danse).
  Det som ikke var fullt så kjekt var at vi måtte se på bilder uten forklaring på bildene, hvor vi ikke så noen utvei i å tolke bildene ut selv.
  Takk for en strålende kjekk dag! - De kjekke karene!

  SvarSlett
 6. Vi syntes dette var en veldig flott opplevelse av kunst. Veldig interresant, men også ganske merkelig. Hadde aldri tenkt kunst på en slik måte, men nå vet vi at det finnes mange ulike måter for kunst. Det vi likte aller best var "hesten" - videokunst og "japaneren i esken" - performance <3

  Men som Tonje, Frida, Martine og Monika (lovely girls) sa, så var vi enige med at vi gikk glipp av viktige studietimer som matte (<3)

  - Maryam og JJ

  SvarSlett
 7. Mange har forskjellige tanker om kunst, men vi syns ikke at kunsten på Gosen skole ikke er så spesiellt å se på, fordi vi syns ikke det er så fint. Men det er mange kunstverk som er fine, som foreksempel det nye vi har fått her på skolen. '' I want to do something clever '' dette kunstverke tror vi falt i smak hos alle.

  SvarSlett
 8. Jeg synes kunsten nå til dags er helt meningsløs. Denne såkalte "moderne kunsten" eller "ustabile kunsten". Hva i all verden er poenget? når de sier at vi skal tolke det og sskaffe oss en mening. Hva om vi tolker det på en helt annen måte enn de vil få frem budskapet på? Har ikke hele kunstverket da vært nytteløst?
  Når man ikke kan forstå hva man ser på. Når man ser på noe som man syns er stygt. HVA ER POENGET?
  En oppgitt person

  SvarSlett
 9. Kunst er kult. Kunst er nyskapende. Kunst er ekkelt og merkelig. Kunst er vakker og inspirerende. Kunst er mystisk og uforklarlig. Kunst vekker tanker og følelser. Kunst er.....?

  Passion for art. I'm addicted I suppose.

  I dag har vi hatt en kunstløype, og opplevd mange spennende nye sider av kunst. Noen var kjekkere enn andre, spesielt postene der vi selv kunne bidra til å skape kunsten, der kunstneren medvirket og var veldig tilstede. vi har lært mye av denne dagen, og hatt mange fine opplevelser!!!!

  SvarSlett
 10. Fint og interessant med kunst, men det blir nok litt mye å ha to fulle kunstdager. Vi mener at det burde være et par alternativer som f.eks. idrettsaktiviteter eller musikk-workshop, i og med at det ikke er alle som synes det er like kjekt med kunst.

  Håvard, Christiane og Ragnhild i 10C

  SvarSlett
 11. For meg er kunst når man skaper noe nytt, viser oss noe annerldes og får oss til å se sider vi ikke har tenkt på før. På denne måten er kunst ganske viktig.
  Men likevel er mye av den "kunsten" vi har blitt presentert for i dag ganske unødvendig etter min mening, for eksempel mannen i eksa. Det var ikke noe spesielt i det hele tatt, og ganske meningsløst.
  Jeg tror også at det viktigste med kunsten er å oppdage den og like den selv. Vi blir på en måte "tvunget" til å ta del i denne såkalte kunsten, og det får oss kanskje til å bli negative og skeptiske. Den beste måten å oppdage kunsten på er på egenhånd.
  En annen ting verdt å nevne er at selv om kunst er vikttig, er det mye annet i samfunnet som trengs å prioriteres økonomisk. Staten og kommunen ofrer altfor mye penger til dette etter min mening. Det er viktig med litt kunst i skolen og på offentlige steder, men ofte er det som sagt unødvendig. Bare tenk på hvor mye vi kunne spart hvis vi hadde brukt pengene fornuftig!

  Så min konklusjon om dette prosjektet er at det var ganske interessant og lærerikt, og det var noe bra kunst her, men det var også ganske mye unødvendig som vi kanskje ikke hadde trengt. Min mening om kunst generelt er at det kan være viktig, men staten bruker altfor mye på det. Det virker som om de er nesten depserate etter at ungdommen skal like kunst og interessere seg for kunst, og det er faktisk ikke tilfellet.

  De kunstformene som er mest populære i dag blandt ungdom er uten tvil musikk, performance som dans og teater og film - hvis dette kommer innenfor betegnelsen "kunst". Selv om mange voksne er overbegeistret for bokstaver av perler som fsier: "I want to do something clever", er det ikke sikkert at alle ungdommer finner dette like interessant og viktig i skolen.

  SvarSlett
 12. Optimism är en syn på livet, där man bevarar en syn på världen som positiv.
  Hanne og Mina, OK?

  SvarSlett
 13. Ja ja... Så var det min tur til å inspirere.
  Jenta som forsiktig og glad listet seg igjennom kunstløypa på Gosen skole i dag... det var meg.

  SvarSlett
 14. Jeg sitter igjen med litt blandede meninger etter denne dagen. Jeg likte veldig godt lydkunsten til Elin Melberg, og syntes lyseffektene var kule. Performance Art var også utrolig annerledes og spennende. Noe av den kunsten vi så på, var derimot ganske meningsløs etter min mening. I tillegg til å være ganske uforståelig. Animasjonsfilmen fortod jeg ikke særlig mye av, og oppfattet den ikke som annet en kjedelig. Kunsten med lyden av hjertet ga meg ikke annet enn vondt i hodet. Dette har alt i alt vært en svært annerledes dag, og det var spennende og oppleve noe nytt. Moderne kunst er spennende, men mye her fanget i hvert fall ikke min interesse.

  Christina 10B Gosen

  SvarSlett
 15. Vi har i dag opplevd mange ulike typer kunst. Dette har både vært spennende, inspirerende og vi har blitt matet med ny kunnskap. Til tider kan vi være glade for at Gosen har så stort utvalg av kunst og vi er heldige som får muligheten til å være en del av det. Kunst kan fort bli litt langtrukkent og da er det greit med ustabil kunst, som er kun en gang, der og da. Denne type kunst rekker man ikke å bli lei av. Daniella lærte oss noe nytt og vi er veldig takknemlige over at profesjonelle kunstnere tar seg tid til oss unge.

  Vi la spesielt merke til kunstverket som vi nylig har fått muligheten til å låne. Ordtaket "I want to do something clever" er inspirerende for oss ungdom. Det hjelper oss på vei og får oss til å arbeide hardere. I tillegg er det et fint syn, fargerikt og majestetisk, du vil på en måte se mer av det.

  -Synne, Ane & Camilla

  SvarSlett
 16. I dag har vi deltatt i en kunstløype på skolen vår. Det gikk ut på at vi fikk oppleve forskjellige installasjoner. Det vi syntes ga størst inntrykk, var filmklippet der en hest ble avlivet. da fikk vi se hvordan varmen og livet forsvant ut av dyret. Men det som muligens var kjekkest, var det vi kunne være med på selv. Det var performance ute der vi skulle lage en skulptur med hjelp av en pappeske og teip.

  Lydinstallasjonene var litt mer spessielle.
  Alle har forskjellige syn på kunst, noen mener det er en unødvendig ting å bruke penger på, mens andre syntes det trengs for å få et mer variert samfunn. Mye kunst blir laget for å vise ting fra en annen synsvinkel.

  - Per Haarr Dyvik, Eirik Ruud og Hannah Sheibraak Ånensen

  SvarSlett
 17. Dagen i dag har gjort at jeg har fått et nytt syn på kunst. Jeg visste ikke at det fantes så mange forskjellige former for kunst. Kunsten vi har sett er nyskapende, moderne og ikke minst - annerledes. Mye av det vi har sett i dag er helt utenom det vanlige, kunstnerene har virkelig tenkt utenfor rammene.
  Jeg likte ikke all kunsten like godt, noe var nesten litt for merkelig og var litt vanskelig å ta fatt i. Dette var en kjekk og lærerik opplevelse.

  SvarSlett
 18. PS: Hvis Gosen har mulighet til å kjøpe kunstverket "I want to do something clever" er vi en av flere som definitivt ville stemt for!!

  SvarSlett
 19. Jeg er enig med deg Christina! Det er ikke alt som er like nødvendig og kan kalles kunst etter min mening.

  Det var btw jeg skom skrev den lange kommentaren ovenfor Hanne og Mina sin... fikk ikke med navnet på den
  - Oda 10B

  SvarSlett
 20. Vet dere hva, vi elsker kunst. Verden hadde vært lonely uten kunst og farger. Da-a se på japaneren i esken da?? ok?
  xoxox -art lovers

  SvarSlett
 21. De fleste har ulike tanker om kunst. Kunst generelt kan tolkes på mange forskjellige måter, og derfor går vi aldri tom for nye ideer. Dagen i dag var ganske anderledes, men jeg likte at de innledet den med en poweroint-presentasjon. For alle er ikke kunst så viktig. Man må i såfall ha tid til å sette seg inn i det. Men de fleste er kanskje ikke klar over at de på en eller annen måte er opptatt av kunst. Som f.eks musikk?

  Et kunstverk som gjorde mest inntrykk på meg i dag var "Hjertelyden". Den symobiliserte kanskje liv, med hjerteslag i et variert tempo. Ellers var det morsomt med japaneren inni esken. Han var på en måte en del av kunstverket, så lenge han var oppi esken. Jeg tror meningen med kunst er å få mennesker til å tenke kreativt og nytt, skape og tolke. Det er gjerne et spesifik budskap i mye kunst, men det kan også være helt "åpent"/tilfeldig :-)


  Hoheihohetoteroridoda

  SvarSlett
 22. at det er fint og jeg er glad på grun av at kunst lager bilder for data og sånt

  SvarSlett
 23. heisann :) vi synes at kunst er litt uinteressant, men det var helt greit å se på kunsten i dag :D

  SvarSlett
 24. Jeg synes at kunst er interessant og spennende selv om jeg er mest interessert i malerier og kunst fra fortiden.

  SvarSlett
 25. Vår tank om kunst er at det er merkelig og rart. Men det kan også være ganske kult. Den kunsten vi så idag var ikke tilpasset vår smak... Det var et rom der det var tekno-musikk og syykt mange farger. DET VAR AWESOME! I det ene lyd rommet med alle høytalerene var det en merkelige lyder, som Simen trodde var Berge Ohm sin nyeste singel. Mens Armand trodde det var ett hjerte og blodårer. Armand hadde rett! :-D

  Kuleste hilsen fra de kuleste kuleste Gangsterene Simen Og Armand

  SvarSlett
 26. dette har vært en intresang dag.den var annerledes fra alt annet vi har opplevd på skolen. det var også veldig lærerikt selv om jeg ikke ville valgt edderkoppper som tema i en film.

  SvarSlett
 27. Lydene var ubehagelige og bildene var spesielle. Det ble for mye.

  Mvh Sara, Lotte og Amalie

  SvarSlett
 28. Kunstverket som gjorde mest inntrykk på meg var aortic mitral valve. Dette fordi den var tøff

  SvarSlett
 29. Hjertedunkrommet var spennendes.
  Lysrommet der vi gikk i frakker var kjekt.
  Lyddusjen var mordi  -Mordi

  SvarSlett
 30. Jeg synes det var kjekt å lære mer om kunst osv. Jeg likte ikke rommene med høy lyd (siden jeg hadde vondt i hodet) og da ble det veeeeldig høyt :(
  Likte kjempe godt bilde "I want to do something clever"

  og simen ao!: berge ohm synge fint så huuusj med dei! :)

  SvarSlett
 31. I want to do something clever.
  jeg tror det betyr at folk må tenke mer på fremtiden og forsøpling.  -Mordi

  SvarSlett
 32. Våre tanker om kunst: Det er interasant. Men det blir litt kjedelig i lengden. Men noe var litt kjekt.

  SvarSlett
 33. jeg synes kunst er veldig fint og intressangt.

  SvarSlett
 34. Det er kjekt med kunst :)
  Det er veldig interessant med teknologi kunst!
  Mer spennende enn vanlig kunst.

  SvarSlett
 35. det ble litt spesielt. det var ikke så veldig lett å forstå. eg har egentlig aldri forrståt meg på kunst.
  det var noe iteresant også. så eg syntes ikke dette var så veldig kjekt. for å sei det sån så komme ikke eg te å bli kunstner. =)

  SvarSlett
 36. Me syns det va gøy å sleppe skoletimene :)
  Det kunstverket me likte best va " I want to do something clever " Lydkunstene ble for mye.

  - Hanna <3 <3 <3 og Fiola <3 <3 <3

  SvarSlett
 37. vi syns det var en kjekk dag og vi forstod at kunst er en slags måte å uttrykke følelser på kreative måter.
  vi ble også litt inspirerte til å lage vår egen kunst.
  alt i alt var det ganske AWSOME!!

  SvarSlett
 38. Det var ikke så gøy, men jeg syntes "I want to do something clever" var veldig kreativt laget! Kunstneren har brukt mye tid på dette og det vises.

  "Hjerte-lyd-rommet" var ikke så gøy, lyden var for høyt og vi fikk litt vondt i hodet.

  Fra jentene :-)

  SvarSlett
 39. Kunst er en fin ting. Det gir farge i hverdagen, siden vanlige mennesker aldri går til kunstmuseumer. Så det er et problem, fargen som skulle fylle hverdagen fikk ikke komme til den offentlige verden. Bare ligge i vanlige støvete musumer og ikke i offemtligheten. Men selskapet iolab hjelper meneskene i verden for sin kunst, sin farge i hverdagen. For kunst er viktig for kulturen , eller ville alt være grått og kjedelig.

  Kunst er bra for oss!

  -En som rimer på ein....

  SvarSlett
 40. Den moderende kunsten er fasinerende den er kul og unikt, men den er forsatt litt rar men alt i alt var kunster kul.

  Rick

  SvarSlett
 41. spenende kunst som utfordrett inntelektet mitt, likte best aortic mitral valve. Filmen om edderkoppens liv var kreativ men ikke et av favoritt-kunstverkene mine. Det har vært en morsom og kjekk uke og jeg føler jeg har lært masse om kunst ;D . R

  SvarSlett
 42. Kunst er mer enn bare bilder. Det er en måte kunstneren uttrykker seg på. Hjertet gjorde mest inntrykk på meg fordi jeg aldri kunne sett for meg det på den måten. Som sagt så syns jeg at hjertet ga mest mening fordi du fikk en følelse at du var en del av det.

  SvarSlett
 43. jegsyns detvar intresant. godt gjennomført presentasjon, veldig intresant men det var ikke alt som varlike gøy. lyd dusjen var litt rar, og jeg liktet ikke helt lydene. hvis det hadde våre en annen lyd hadde det våre bedre. eller s syns jeg det meste var bra. spesielt filmen og lys showet. hjertelyden var ganske kul men det var lit for høy lyd. IWANT TO DO SOMETHING CLEVER ga ny meining itte dette.
  eg likte og dobbel handlingen i den animasjonsfilmen, og de va kult at det va lagd på lit gamalt vis.

  SvarSlett
 44. Jeg suns kunstløypen var helt grei.
  Det som var det kjekeste var I want to do somthing clever :)¨
  Anonym ;)

  SvarSlett
 45. Det var gøy å lære om kunst i dag. jeg sjønte neste ingenting av det men eller bra.

  SvarSlett
 46. Hallo :D
  Marte og Amanda i 8c synes a det var morsomt å gjøre noe annet enn å sitte inne i klasserommet å gjøre skoleting.Vi synes at det var morsomt i "partyrommet" som er det rommet med masse lys og musikk og vi måtte ha på labbfrakk:) hehe <3 vi synes det var litt kvalmt når vi fikk høre at det var hjerteslag inne i det gul/grønne rommet. bilde som det står "I want to do something clever" på er både kunstnerisk og taggaaktig det kan bety ganske mye men det kan ikke bety noe dumt <3 hihi :D

  - fra MARTE og AMANDA <33 :D

  SvarSlett
 47. jeg styntest ikke kunst er serlig spennende. jeg kjedet meg ganske mye i dag og syntest ikke at vi trenger å gjøre dette igjen

  SvarSlett
 48. Før når jeg tenkte på kunst, tenkte jeg på søppel som er gjenvinnet, men idag har jjeg lært at kunst er mer enn bare det.
  Det er flotte verk, laget av noen som har en gedigen fantasi.

  st

  SvarSlett
 49. kunst kan være alt fra musikk og bilder til store skulpturer og små kunstverk. det har vi virkelig funnet ut i de siste dagene. vi har sett en film om edderkopper, jeg for min del synes ikke dette var noe særlig siden jeg er livredd etterkopper!! jeg kan starte å grine bare av å se en edderkopp! jeg likte godt det me alle perlene der det sto- i want to do something clever. jeg syns det var utroli kreativt og jeg syns det var det beste vi så i dag.

  SvarSlett
 50. Vi hadde ikke noen spesielle tanker om kunsten fordi vi syntes at kunsten ikke var spesiellt fin eller stygg. det var helt middelmådig. Men hvis vi skulle valgt en favoritt ville det blitt skriften av perler på veggen ("I want to do something clever"). vi likte dette kunst verket best fordi det var grunndig gjort, fargerikt og kult!

  SvarSlett
 51. kunst er greit nok men kan bli ganske kjedelig til tider. noen typer kunst er kjekere som ustabil kunst foreksempel.
  hilsen meg

  SvarSlett
 52. Det var en del kjedelige ting i dag.
  Det kjekkeste ble da vi kom til rommet med lys og musikk.Der kan man få ny onspirasjon til ny kunst.

  SvarSlett
 53. Jeg synes de kunne gjort noe bedre men mesteparten var bra spesielt videokunsten siden det er noe nytt og jeg har aldri erfart det før.

  Gunther

  SvarSlett
 54. jeg er ingen entusiast til moderne kunst så dette var sån midt på treet

  SvarSlett
 55. jeg synes at det var spennede med all den moderne kunsten, men viss det blir for mye snakk kan det bli kjedelig.

  Jesper

  SvarSlett
 56. For oss virker det som om lærerne har mer interesse av kunsten enn elevene. Med det sier jeg ikke at elevene ikke har noen interesse av kunsten, men det kan bli litt i overkant.

  Ellers var kunstløypen idag helt grei :)

  SvarSlett
 57. Jeg er litt skeptisk til at ungdomskolen skal bli så engasjert i kunst, for jeg som mange andre mener at dette blir veldig kjedelig i lange strekk. Ifølge meg passer det best for videregående skoler. :)

  Alfred

  SvarSlett
 58. Har lært mye om forskjellige typer kunst,som ustabil kunst, fremtidskunst og samtidskunst. I begynnelsen syntes jeg det var kjedelig, men ble mer interresant etterhvert. Lærerikt men litt kjedelig til tider. Hesten som døde var vel det som gjorde mest inntrykk.

  SvarSlett
 59. vi synes det kan hver interessant med kunst men det kan også være ganske kjedeligt når vi må sitte i timen og hørre på noen snakke om kunst. det kunne hvert morsomt vis vi fikk lovt t prøve og lage kunst selv.

  SvarSlett
 60. Jeg er veldig kritisk for kunst. Jeg liker for det meste gammel kunst som ble lagd i rennesansen osv. for di da var kunst noe man måtte jobbe med men nå kan du kalle et urinal for kunst eller en uredd seng derfor syns jeg kunst er veldig merkelig nå i dag og jeg likte ikke noe av kunsten jeg så.

  SvarSlett
 61. Dagen idag har vært anderledes og spessiel. Kansje litt langtekkelig i lengden. Synes vi burde få gjort mer selv, litt kjedelig og gøre folk snakke om kunst hele tiden. Men noe av kunsten var faktisk ganske interresannt, og noe forsto jeg ikke i det hele tatt.

  SvarSlett
 62. kunst for meg er ikke helt nødvendig, man mån jo tenke at kunst ikke faller inn i smak hos alle. moderne kunst er VELDIG unødvendig. hallo, når man driver å tegner masse krusseduller og ting som ikke gir mening så kan man ikke forvente at man bare får god tilbakemelding!

  ''man må leve seg inn, se bilde fra andre synspunkter'' kunst burde ikke være sånn at man skal lure på hva det er man ser på?? mal ett bilde av ett tre med fugler for all del!

  Idag kan man kalle absolutt alt kunst!! det var en person som knuste en cocacola boks, utstilte den, og solgte den for 5 millioner dollar.! hvis det var sånn overalt i verden hadde man ikke trengt å gå med bøsser for unicef! da hadde alle i afrika og alle andre steder vært rike på all kunsten! ( søppel og ting ) KREMT. okey det er min mening. ja, kunst som er fint og gir mening kan være nydelig! men når man skal gi sin egen mening til kunsten blir det helt teit. liksom at man skal pønske fram til ett svar.

  ''ingen svar er gale'' ennå mer LOL.
  så klart er noen svar feil!? den som har lagd kunsten har jo en mening og ett svar. GOD JUL

  -Nathan.

  SvarSlett
 63. Vi har hatt kunstløype, vært på besøk hos Statoils kunstutstilling og sett på statuer rundt Mosvanet, noe som ikke var så veldig interesant.
  Denne kunsten føler vi at er for litt eldre folk, ikke for oss ungdommer. Vi har andre interesser enn kunst. Det finnes masse forskjellig kunst og vi er litt mer interesert i high fashion bilder og kreative fotografier.

  SvarSlett
 64. Jeg er helt ærlig ikke noe inspirert at dette. jeg er da heller ikke noe kunst person =P
  jeg kan forstå at gammle malerier og sånt er kunst når det er såpass gammelt og har en historie bak seg, men at en uredd seng kan være kunst fårstår jeg ganske enkelt ikke. det er ganske kreativt men alt for tilfeldig. det er min mening.

  SvarSlett
 65. Vi tenker at kunst har forandret seg de siste hundre årene.
  Fra å være praktfull kunst som viser talent og dyktighet, til å bli uforståelige og unødvendige ideer om hva kunst er.
  FOLK HAR FÅTT MINDRE KRAV TIL KUNSTEN!

  Erlend, Henrik og Just.

  SvarSlett
 66. Det var spennende å lære om så mange nye former for kunst. Det meste var kjekt, men ikke alt... Håper likevel det blir en slik uke neste år også:)
  Hilsen Ingrid og Ine.

  SvarSlett
 67. I løpet av disse få dagene har vi opplevd utrolig mye nytt om kunst. Vi har blant annet hatt besøk av flere kunstarbeidere som har fortalt oss om ulike typer kunst. Det har vært interessant og lærerikt. Noen typer av kunsten opplevde vi som mystisk og spesiell mens andre typer kunsverk skilte seg ut på andre måter. Vi er svært heldige som har så mye fin kunst her på skolen og som får muligheten til å lære så mye om både tradisjonell og nymoderne kunst. Programmet vi har hatt disse dagene har ført til en anderledes og kjekk skoledag.
  -Ingrid og Cecilie

  SvarSlett
 68. Jeg synes disse dagene har vært bedre enn timer, men igjen ganske kjedelig.. For mange foredrag og kjedelig presentasjoner. Noe kunst kan være fint da, fotografier fek. Det har litt å si hvordan du blir forklart og hvordan du lærer kunst. Få som faktisk klarer å gjøre det spennede, slik de som holdt presentasjoner i klassen.

  SvarSlett
 69. Hva er meningen med kunst?

  Kunstnere er kunstnere fordi de ikke kunne få seg en annen jobb.

  og noe kunst er litt overdevet!!! tenk å filme en hest som dør !!!

  Det finnes ikke så mye kunst som treffer den ungdommelige målgruppen og derfor er det veldig kjedelig!!!!!!!!

  SvarSlett
 70. Vi mener at denne kunsten ikke er så godt egnet for ungdom, derfor syntes vi at kunsten ble uinteressant og kjedelig. Vi synes også at det er rart at alt kan være kunst. Det kan ødelegge for kunstnere som arbeider lenge med et projekt.

  Jonas T, Eskild, Eirik

  SvarSlett
 71. jeg mener det er litt spenndene med kunst, men for mye blir ikke så bra så alt i alt er det IKKJE BRAAAAA.

  Gunnulf og Karl

  SvarSlett
 72. Foredraget syns jeg var utrolig kjedelig. Det var ikke noe spennende, noe kunst egentlig er. De fikk kunst til å virke som noe kjedlig gale vitenskapsmenn holder på med.
  Videoen vi så på slutten av dagen var grei nok. Den var kul, men slutten ble for lang og kjedelig.
  Lyddusjen er litt awesome

  - Avalol

  SvarSlett
 73. Vi er ikke noe særlig interressert i moderne kunst så dette var kjedelig.

  Når du får for mye kunst på en gang blir du lei.


  - Anonym

  SvarSlett
 74. All den kunsten som er på skolen nå, er sikkert bra, MEN den appelerer ikke spesielt til ungdom! Ungdom vil ha kunst som viser deres meninger og verdier. Kunst oppfattes forskjellig av en 23 år gammel student og en 15 år gammel skolegutt. Denne kunsten virker bra for dem som har levd en stund.

  -Joachim

  SvarSlett
 75. Jeg synes det er helt greit å ha litt på veggene på skolen som gir litt liv i kjedelige vegger. Det er noen fine ting på skolen, men når man ser disse andre type kunstverkene merker at jeg synes det meste er unødvendig nettopp pga økonomien, penger som kunne bli brukt til mer nyttige ting som i skolen og på andre offentlige arenaer. Mange oppfatter sikkert at oss ungdom er utrolig uinteressert i kunst, men jeg tror det har med at den kunsten som blir vist for oss ikke er rettet mot oss. Noen annerledes dager, men det ble vel mye i lengden som ikke var like interessant for alle.

  Håvard og Alexander

  SvarSlett
 76. Følte dette ble litt unødvendig å bruke penger på fordi, vi har så mye kunst fra før.

  Barebones

  SvarSlett
 77. kunsten gjør skolen vår fin
  da har vi noe å se på
  det er kjekkereå se på kunsten enn å sette seg inn i den.
  det er vanskelig å sette seg inn i bakgrunnen til kunsten og tolke den.

  SvarSlett
 78. kunst kan være kjedelig om det bare er kunst på bilder. kunst kan være spennende som skulpturer eller i andre former.

  SvarSlett
 79. Kunst er kjedelig, og er ikke noe som intresserer oss. Jeg syntes kunst kan være kjekt til tider, men dette var ikke noe for oss.

  SvarSlett
 80. Kunst er fint å se på og det kan være lærerikt.
  Jeg synes lyd ikke er kunst. For meg er kunst noe man kan se. Lyden blir liksom borte. jeg synes det var helt unødvendig å filme en hest som dør.

  SvarSlett
 81. Gjennom denne dagen har vi fått se på mange forskjellige typer kunst. Video, lyd, musikk, skulpturer, malerier og bilder er bare noen av de mange forskjellige typene det går ann å uttrykke seg i. Jeg tenker at man skal være kritisk når man ser på kunst, og kansje gå lenger inn i bildets historie enn bare å dømme det etter hovedmotiv eller førsteinntrykk. Mange har sagt til meg at de syns denne dagen var kjedelig og at de ikke fikk noe bra ut av den, men etter min egen mening, er jeg glad for at vi har vært så heldige og fått denne mulighten. Skolen vår er kansje en av de skolene med mest kunst i Norge. Dette er jeg stolt av, kansje for at jeg er interessert i kunst, men at skolen også vil at vi skal se mer og kansje få inspirasjon til å ende opp som kunstnere selv. Hvem vet om noen kansje ender opp som en utrolig bra kunstner på grunn av disse mulighetene?
  - MD

  SvarSlett
 82. Før tenkte vi at kunst var malerier og skulpturer. Etter kulturdagene har vi fått oppleve mange forskjellige typer kunst som gjør at vi har fått et annet syn på kunst. Alt som utgir seg for å være kunst er kunst. Våre favoritter i løpet av dagen var bildet med alle de små ismennene og det rommet der vi hadde på oss hvite labratoriefrakker. Bildene og lydene var beroligende. Vi har også en sans for musikk som kunst. Fotografier som kunst er en stor favoritt.

  - Kari og Kaja <3

  SvarSlett
 83. vi syns kunst er interresant men kjedelig, det var ok å lære ulike måter kunst , men vi vet ikke så mye om det og liker ikke kunst, vanskeli å forstå noen ganger. loveyou all
  klemmzzz og kozz mar og vats

  SvarSlett
 84. Hjertegreier.. lalala...
  Det var fascinerendes og se på den pene kunsten selv om ikke alt var like pent. Videogreiene var pretty much kjedelig. Jeg likte hjertelyden, selv om jeg hørte en veldig fæl piping. I want to do something clever-greia er ikke så kul, fordi etter min mening er den bare ikke kul. Video-lyd-frakketingen var forvirrendes og jeg likte ikke musikken. :)

  SvarSlett
 85. Agnes tffn. «BurkAktKrise» og «BurkAkTwist» var veldig bra, lærerikt, spesielt, orginalt og det hadde et klart og tydelig budskap.

  SvarSlett
 86. jeg synes kunsten på skolen var veldig fint neste gang håper jeg at vi kan ha litt lenger tid på hvert av kunsbildene og diverse av det andre kunsten men dette har jeg lyst til å gjøre igjen

  SvarSlett
 87. vi syntes det var litt kjedlig, men vi lærte ganske mye om kunst. og den posten vi likte best var nede i speilrommet. siden der var vi en del av kunsten. vi likte også posten der vi satt og hørte etter lyder på gosen. det var helt fantastisk.


  k.k and d.p.b

  SvarSlett
 88. Vi har de to siste dagene vert på statoil og sett på kunstsamlingen deres, vi har sett kunst på skolen og sett kunstvideo. Vi har kommet frem til at kunst ikke intreserer noen av oss to som skriver dette.

  det intereserer oss ikke fordi vi får ikke noe ut av det og forstår ikke helt hva den prøver å si oss, derfor er det ikke så veldig gøy og bruke to dager på dette. Men vi har har prøvd å ha åpent sinn så vi ga det en sjanse, men vi forstår at det er noe som betyr mye for noen. Selv om det ikke har vert veldig "gøy" de to siste dagene har det vert opplevelsesrikt og følge med på noe en stor del av verden intereserer seg for.

  SvarSlett
 89. Vi syntes Gosen kunsten er interresant, vi visste ikke om alle maleriene og kunstene før vi fikk omvisning i de. Kunst kan tolkes på forskjellige måter, vi er ikke så super interresert i kunst, så vi trenger litt hjelp til og tolke knusten.

  SvarSlett
 90. jeg syntes at kunst er mer forstålig, etter to dager med kunst. syntes egentlig det er ganske kjedelig med visst det ikke er forstålig.

  SvarSlett
 91. jeg syntes det var ganske kjedelig men kjekt på en annen måte, lærerikt!

  SvarSlett
 92. Kunst er spessielt. Kunst er av og til litt sprøtt. Kunst skaper både hyggelig og trist stemning. Kunst får deg ofte til å tenke, og du lager dine egne tanker om kunstverket. Det var både spennende og kjedelig å være med på kunstdagene.

  - Mathias Gitmark

  SvarSlett

Upassende innlegg og skjellsord aksepteres ikke.


Slik gjør du:
1. Skriv dine tanker
2. Skriv ditt fornavn under kommentaren.
3. Velg anonym i rullgardinen og klikk "legg inn kommentar".