Performance

Taku Unami og Jerrad Fowler
Her kan du legge inn kommentarer om det du opplevde under
performancen på Gosen

12 kommentarer:

 1. Jeg syns egentlig ikke at dette kan kalles kunst. For meg er kunst når man skaper noe nytt, lager noe anneredes som får oss til å se ting fra en ny side. En mann som sitter inne i en papppeske på gresset er ikke noe spesielt - det er ikke noe mer enn en mann som sitter i en eske. For meg blir det nesten latterlig at vi skal stå der så lenge å se på en mann som bare sitter der og ikke gjør noe som helst. Hva er det liksom å få ut av det? Jeg mener at det ikke er verdt å bruke tid på.

  SvarSlett
 2. det var veldig andreledes kunst å sitte i en eske,men den gjørte et veldig sterk inntrykk på meg, og av og til synes jeg synt på han at vi rørte han, men ogå synes jeg at vi gjørte det bra fordig vi ikke gjorte noe vont. vi bare ville hjelpe han og spør hva sam egentlig var meningen?
  mvh
  maliha

  SvarSlett
 3. Vi prøvde ganske mange metoder for å få japanske mannen ut av eksen. Rev den opp, og så teipet den igjen, sang for han, danset for han, snakka på japansk til han m/ mer. Skjønte ikke helt hele kunst verket.
  Hilsen Odin!

  SvarSlett
 4. Kunsten som vi har fått sett, og som faktiskt gjorde et inntrykk på oss. Var den japanske mannen i esken. Han gjorde ingenting spessielt, men det var kjekt når vi prøvde å få han til og snakke eller gjøre noe.

  SvarSlett
 5. Jeg synes absolutt at dette kan kalles kunst! Hva er vell kunst? Hvis ikke dette var kunst. Kunst er hvor du kan delta med egne refleksjoner, assosiasjoner og tolkningen av kunstopplegget.
  Her på dette kostbare kunstverket, fikk vi være med å delta (dette setter vi stor pris på). Kanskje dere før oss ikke hadde så mange egne refleksjosmeninger som oss, men det er ikke vårt problem at dere ikke er like kreative som oss!!!!!!!!!!!
  DETTE ER KUNST!!! KASØREN?!?!
  TAKK FOR EN FIN OPPLEVELSE!!!!!!- DE KJEKKE KARENE.

  SvarSlett
 6. Taku Unami's "performance" (mannen i esken) var det jeg likte aller best. Dette var veldig annerledes og nytt, jeg har aldri sett noe lignende. Derfor var det veldig interessant og spennende. For det første var det morsomt, men det fikk meg også til å tenke. Det viste hvor brutale, uforsiktige og respektløse vi mennesker kan være når vi blir nysgjerrige og vil finne ut av noe. Det virket som denne mannen ville være i fred inni boksen sin, men dette brydde vi oss ikke særlig om: vi rev opp boksen og ville ha mannen ut, vi ville se ham.
  Det var altså morsomt i øyeblikket, men i ettertid vekte det tanker...

  SvarSlett
 7. Dette var en ganske gøy opplevelse å få lov til å være en del av kulissene og stykket. Men hva lærte vi av disse pappeskene og teipbitene? Vi lærte selvsagt om hvor elendig kommunisme er, pappesken er ett symbol på staten som knuser alle innbyggerne som prøver å leve der. Menneskene som ikke oppholder seg i pappeskene representerer FN som prøver å latterliggjøre kommunismen og bare dytter i gangen dominobrikkene som er staten. Kunstverket prøver virkelig å nå ut til massene og la dem forstå hvorfor vi må bruke alle våre evner og krefter til å slå ned på kommunismen, la den falle og dø, for kun da, og bare da, kan vi bruke det som en gang var til å lage en stor vakker blomstereng med gress og fioler. Dagen kommer nok en gang da solen atter skinner og blomstene blomstrer opp mot himmelen. Men da må kommunismen forsvinne.

  -Egil Hansen Jensen Nilsen, Tomatketchup På Burger og Marthe I Roseplaneten

  SvarSlett
 8. Dette var gøy!! med utgangspunkt i en ødelagt pappeske, fikk vi selv være med å skape kunsten. Det ble ikke bare et nydelig resultat, men vi hadde det utrolig gøy underveis:D

  SvarSlett
 9. I <3 Gosen.
  -Takuna Umai

  SvarSlett
 10. Jap in a Box <3

  Kunst utstillingen ved Gosen skole var kreativ men lite imponerende. Kunstenerene har brukt enkle teknikker for å skape større prosjekter som kan virke utfyllende og ønsket. Allikevel var det et prosjekt innen "performance arts" som var meget morsom og imponerende siden det var en veldig god visuell presentasjon.

  "Jap in a Box" var et navn jeg ga et kunstverk innen "performance arts". Kunstverket var en lydløs Japner i en pappeske som ikke ønsket å vise anskitet. Han ble gjentatte ganger et offer for psykisk misshandling. Ved psykisk misshandling mener jeg en form for mobbing. Hvorav en flertall (inkludert meg selv) lo av offeret og pirket på han. Denne typen "performance arts" ble vel utført av en dyktig kunstner.

  "Jap in a Box" sammen med "You want to do something" trakk kunst samlingen i været mens de andre kunstverkene trakk kunst samlingen ned i grunnen. Alt dette er selvsagt etter min mening.

  Even

  SvarSlett
 11. Taku Unami:
  Who destroyed the box???
  Svar: Vår klasse...
  UNSKJYLD ^^

  Uansett så var det veldig kult, forstod ikke helt hva poenget var, men likte det uansett.

  Jerrad Fowler:
  Takker for CD-en. ^^
  Forsto ikke helt hva poenget var her heller. Hele oppleget var rart, men vi lærte allikevel mye.
  Vi lærte for eksempel at kunst er mye forskjellig, at du kan delta i kunsten selv, du trenger ikke bare å se på.

  Takk for oss.

  SvarSlett
 12. I really, really loved Unami Taku-san's performance. I thought it was really simbolic and strong. It gave many different, yet strong feelings in me about how peoples reaction is to each other. I liked how he showed that he was in his own world - his own box - and didn't really want to come out. You could almost say that he didn't want to face reality, but only stay in his own world with his own rules and desires.
  An absolute extrodenary preformence!

  - Amaya-chan.

  SvarSlett

Upassende innlegg og skjellsord aksepteres ikke.


Slik gjør du:
1. Skriv dine tanker
2. Skriv ditt fornavn under kommentaren.
3. Velg anonym i rullgardinen og klikk "legg inn kommentar".