Video
Tarike Haapoja: «Entropy»
Hanne Frey Husø: «Morfologi om morgenen»
Kurt Bolianatz/Eirik Bøe: «Linjer/Spor»
Her kan du legge inn dine tanker om videoene du har sett på Gosen

29 kommentarer:

 1. Videoene var veldig spesielle. Kunstnerene har et bredt utvalg av kreativitet og klarer å uttrykke følelser og tanker ved hjelp av farger, musikk, animasjon og bilder.

  Karla, Karen, Maren og Marthe. 10D Gosen

  SvarSlett
 2. Videoene var ganske spessielle, men de hadde noen særpreg som tiltrakk seg vår oppmerksomhet. Å se hesten dø, virket på oss på forskjellige måter. Vi ble interesserte og litt triste. Filmen om edderkoppen ga oss et innblikk i menneskenes indre.
  Takk.

  - Tonje, Martine, Monika og Frida

  SvarSlett
 3. det var veldig spennende og spesiell. Måten videoene var laget var kjempebra, men en av videoene var litt ekle på grunn av at den var filmet på en rar måte og temaet i filmen var litt ekkel den og. Det som er det mest negative med filmene er de blir kjedelige i lengden.

  SvarSlett
 4. Jeg likte godt installasjonen med linjer/spor i speilrommet. Det var noe nytt og annerledes og ganske spennende å oppleve, og det var kult at vi fikk ta del i kunsten fysisk. I tilleg var musikken og animasjonen spennende og ikke så kjedelig, og passer bedre for oss ungdommer.

  SvarSlett
 5. vi syntes hestefilmen var trist, og mannefilmen var awesome.

  SvarSlett
 6. Det var veldig spennende og ikke minst spessielt. Noe jeg aldri har sett før, som kuen. måten de har filmet videoen på er veldig kul.

  SvarSlett
 7. Her får man både hørsel og synsinntrykk som skjerper sansene. Videoen om hesten var kanskje litt langtrukken, men likevel vekker den tanker om livet og sjelen vår.

  SvarSlett
 8. Hei!
  Dette var litt småkjekkt.
  Det var exciting å se varmen rolig stige ut av kroppen til hesten! Vi visste VIRKELIG ikke at det tok så lang tid for selve KROPPEN å forlate verden.... for å si det mildt.

  Den andre filmen, vet vi ikke.... Vi så bare begynnelsen hvor vi så han kjekke mannen som lignet på en kjekk elev i klassen. Etter dette sovnet vi.. Denne filmen var søvnig (søvnig sang)...
  - De kjekke karene.

  SvarSlett
 9. Det første kunstverket vi så i form av video var litt langtrukkent og ble derfor ganske kjedelig. Det inneholdt en hest som døde og filmen viste hvordan kroppsvarmen dens forsvant.

  SvarSlett
 10. Kult at hesten var varm i 9 timer

  SvarSlett
 11. Eg syntes at det va kult å se koss hesten mista varmen

  SvarSlett
 12. denne hesten gidde meg et stort inntrykk fordi eg har aldri sett en dø hest som holder på å bli filmet mens den holder på å dø ut.

  SvarSlett
 13. Vi syntes at filmen hvor en hest dør,var kjekk å se i noen minutter.Vi hadde ikke orket å sett hele!.'Det hadde blitt kjedelig'.

  SvarSlett
 14. det var ekkelt og se en hest dø, kem filme sån ???
  resten var unintrisankt!

  SvarSlett
 15. Var en bra film, du kunne lære mye om bioligiske arkiver... jeg fårstår ikke poenget med å filme en død hest.

  SvarSlett
 16. jeg ble ikke så veldig imponert av filmene. de var greie men også ganske kjedelige.

  SvarSlett
 17. heisann :) vi synes at filmen med mannen og edderkoppen var utrolig uinteressant og kjedelig !!! men filmen med hesten derimot var hallveis spennende, men litt for lang :D

  SvarSlett
 18. dt va trist o g se ein hest då :(<-<

  SvarSlett
 19. Vi syntes det er litt kjedelig men det er noe som er kjekt.Edderkopp filmen var KJEDELIG. :)

  SvarSlett
 20. kjeeeeeeeeedelig

  SvarSlett
 21. det var kjempe kjekkt å sitte å se på kunst-film ;)
  En flott film er verdt å se, og det var garantert de !

  SvarSlett
 22. Jeg har ingen tanker rundt dette. Det var ikke direkte dårlig, men jeg har ikke noe forhold til kunst, og derfor klarer jeg ikke å interessere meg.
  PS: Hjertelyden var litt ekkel, og det føltes som om man sto i en grotte hvor det dryppet vann fra taket.

  Knut Nærum

  SvarSlett
 23. Det var to videoer. Hahah. Den ene handlet om en hest som var død. De filmet med infared cam så vi så hvor mye kroppsvarme den hadde. Haha sier Armand. LOL sier Simen. Den andre filmen handlet om en oldis mann som snakket om edderkopper og mennesker. Han skrøyt litt vell mye om arkivet sitt... Armand sa: KULI! Simen svarte: er du tørst på kuli? LOL hahahahah snx

  Hilsen Heartbreaker Armand og Supermann Simen

  SvarSlett
 24. æ syntes synd på hestan, den var søt
  mvh per sundnes

  SvarSlett
 25. trodde d var ein grmling først når eg såg han maen i edderkopp filmen

  SvarSlett
 26. Det som gjorde mest inntrykk på oss, var at de hadde filmet en hest som holdt på å dø. Hesten var filmet med innfrarødt kamera slik at du så når hesten ble kald.

  Sina og Amalie

  SvarSlett
 27. vi synes det er grusomt og vise en sån video på en skole, mange folk blir leie seg for de har opplevd sånne ting og da er det upassende og se en hest liksom dø.

  SvarSlett
 28. videokunst var det kjekkeste å se på innen kunst siden vi ikke er så kunstinteresserte. fremdeles litt vanskelig å tolke handlingen og budskapet i videoen, fordi hun forklarte ikke selve handlingen og begrunnelsen til hvorfor hun valgte det hun valgte.

  SvarSlett
 29. Videon minnet meg om kunst.Og det var jo kunst også. Litt trist video.

  - Mathias Gitmark

  SvarSlett

Upassende innlegg og skjellsord aksepteres ikke.


Slik gjør du:
1. Skriv dine tanker
2. Skriv ditt fornavn under kommentaren.
3. Velg anonym i rullgardinen og klikk "legg inn kommentar".