Billedkunst

Elin Melberg: «I want to do something clever»
Her kan du legge inn dine tanker om Melbergs bilde
Du kan også skrive om "Ung Kunst", Gosens egen samling

25 kommentarer:

 1. Inntrykket vi fikk av "I want to do something clever" var at teksten var fargerik og hadde sitt eget preg på veggen. Vi analyserte bilde og fant ut at det kan gi inspirasjon til elevene på Gosen ungdomsskole slik at de kan få fram kreative og smarte ideer.

  Mvh Karla, Karen, Maren og Marthe

  SvarSlett
 2. Tro det eller ei! Denne var ganske kul. Det var spesielt perlene som falt i smak hos oss elever. Unikheten var virkelig på topp! Vi kunne se kunsten fra forskjellige vinkler, og fikk derfor forskjellige inntrykk av dette flotte kunstverket.

  Mvh Tonje, Frida, Monika og Martine

  SvarSlett
 3. Våre tanker om billedkunst er at det var veldig spennende, men litt unødvendig for vi er ikke helt utviklet og er ikke så begeistret for kunst. Bildet "I want to do something clever" var litt stilig fordi det besto av forskjellige fargerike materialler og dette fanget lett oppmerksomheten vår. Noe som var kjekt var at det var mange forskjellige måter å framstille kunsten på.

  SvarSlett
 4. Billedkunsten var utrolig spennende, men samtidig veldig rart. Det negative med billedkunsten er at

  SvarSlett
 5. Vi synes at "I want to do something Clever" er virkelig clever ;}

  SvarSlett
 6. Dette er samtidskunst som passer godt inn på en skole. Den trekker lett oppmerksomheten vår, og det var stilig at bokstavene var laget av perler! Kreativt :)

  Christiane, Håvard og Ragnhild i 10C

  SvarSlett
 7. "I want to do something clever" passet fint inn på skolen, det sier litt om hva vi vil gjøre... Fra siden så det ut som inni et perleskrin, og det minnet også litt om snop! :)

  SvarSlett
 8. '' i want to do something clever '' er noe som falt i smak hos alle. Det er veldig fin kunst, med perler og speilbiter. Vi syns denne typen kunst er veldig fin.

  SvarSlett
 9. Denne kunsten er den typen vi ikke helt klarer å forstå! Kasøren?!?!?!??!?!?!?
  Vi må tolke helt selv? Å vi vet jo ikke om den tolkningen vi har er den samme som kunstneren hadde da han/hun lagde kunstverket! Kasøren?!
  I want to do something clever!?!?! Kasøren?!?!
  Vil du gjør ein matteoppgave liksom!!! hæ? neij, det er sikkert ikke det kunstneren mener. Hva har kunst med matte å gjøre?!?!? hæ ? Ka du sei?
  - DE KJEKKE KARENE!

  SvarSlett
 10. det var veldig kult lagt, men me forsto ikkje meiningå ?? :D

  SvarSlett
 11. jeg synes dette var en rar men ganske kul kunsttype. særlig siden jeg går på gosen. i begynnelsen virket den unødvendig men når jeg går forbi den hver dag liker jeg den mer og mer. :) "i want to do something clever" passer godt inn på skolen.

  SvarSlett
 12. det var veldig kult fordi kunstneren hadde brukt smykker og skrevet i want to do something clever

  SvarSlett
 13. heisann :) vi synes at "i want to do something clever" er et fint kunstverk pga. alle perlene og fargene.

  SvarSlett
 14. jeg synes bildet var veldig fint. jeg ble veldig inspirert av det og jeg suynes det var bra at hun hadde valgt en setning som kan tolkes på så mange forskjellige måter :)

  SvarSlett
 15. Vi syns det var kreativt og fint med perler og speilbiter. Det var fint å se på og fin grafitti, men vi forstod ikke helt meningen med det.
  - Selena Gomez

  SvarSlett
 16. vi synes at kunstverket "i want to do something clever" var ganske kult, pga alle fargene :)

  SvarSlett
 17. 'I want to do something CLEVAAAH'

  Jeg likte det og tror det handler om å bevare jorda og ikke forsøple!!

  -Mordi

  SvarSlett
 18. jeg syntes kunstverket "i want to do something clever" var kult. det var kult at det var perler som skrift og ikke bare maling. det gjorde det mer spesielt. kunstneren må ha ha god tålmodighet til for å ta på alle de perlene :P
  tiril 8b

  SvarSlett
 19. Det var avkkert, nydelig vakkert.
  Det var rett og slett et syn å se på !

  SvarSlett
 20. Vi synes at kunstverket til Elin Melberg, "I want to do something clever" er fint å se på og enn blir inspirert til å jobbe litt ekstra ettersom det henger på en skole :) Med dette blir et nytt skoleår lettere å starte på!
  Gosen bør absolutt kjøpe dette kunstverket!!!

  SvarSlett
 21. Det var merkelig, ikke fint eller stygt. Bare sløsing av perler

  SvarSlett
 22. jeg synes dettte her er det vakreste jeg noen gang her sett hvis jeg kunne hadde jeg skøpte for alle pengene jeg noen gang kommer til å kjene det er så sinsykt fantastisk

  SvarSlett
 23. perlene glinset, da jeg ble glad.

  SvarSlett
 24. Jeg synes det er veldig fint, og veldig orginalt. Det er ikke noen andre skoler som har det, noe som gjør det enda kulere. Det er veldig fint og se på. "I WANT TO DO SOMETHING CLEVER", er et veldig fint budskap, som gir oss motivasjon og inspirasjon.

  SvarSlett
 25. Kunstverkene var godt laget. Noen var enkle å finne bakgrunn til og andre ikke.

  - Mathias Gitmark

  SvarSlett

Upassende innlegg og skjellsord aksepteres ikke.


Slik gjør du:
1. Skriv dine tanker
2. Skriv ditt fornavn under kommentaren.
3. Velg anonym i rullgardinen og klikk "legg inn kommentar".